Folkemødet 2024

By a:gain

14/05/2024

Folkemødet 2024

a:gain i paneldebatten "Byggeriets Dilemmaer"

Sammen med Sophie Hæstorph Andersen, overborgmester i København (S), Lars Storr-Hansen, administrerende direktør hos Danske Arkitektvirksomheder, Britta Korre Stenholt, administrerende direktør hos STARK, Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør hos Domea.dk, Helle Søholt, stiftende partner og administrerende direktør hos Gehl, Henriette Cajar, adm. direktør hos Sinuz Ingeniører, er vi hos a:gain stolte af at dele vores indsigt i en debat om de dilemmaer, der er involveret i en grønnere overgang af fast ejendom og bygget miljø.

 

Hvor og hvornår: I Det Store Dome den 14. juni fra kl. 14:00 – 15:00

 

Læs mere omkringet eventet her: Byggeriets Dilemmaer.

 

 

 

 

a:gain til Dansk Erhverv og Dansk Design Center netværk

Læringsession om cirkulære produkter og cirkulær økonomi. Hvis du vil høre mere om denne begivenhed, så kontakt: Andreas Hastrup Clemmensen <anhc@danskerhverv.dk>

Hvor og hvornår: Gårdhaven, Hotel Allinge, torsdag den 13. juni fra 15:30 – 17:00.

a:gain sejler til Folkemødet med grønne frontløbere

Vi skal tale om, hvordan vi bygger, hvad vi spiser, hvad vi har på, og hvordan vi som samfund har indrettet vores transportmidler. Endelig skal vi afsætte tid til virkelig at lytte til hinanden. Derfor sejler a:gain til Folkemødet sammen med andre grønne frontløbere, Promentum, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, Århus Center for Regenerativt Byggeri og Gitte Rosholm, der repræsenterer Mira-skibet og Wilders Plads Ejendomme, som ejer skibet. Det tager mere tid, men de gode mennesker om bord har arrangeret flere viden-sessioner på skibet blandt de ombordværende, herunder dette: LinkedIn.

 

Derudover har vores Christian Wittrup sikret en vigtig bogsamling efter gode samtaler med grønne frontløberarkitekter, Søren Nielsen fra Vandkunsten Arkitekter og Kasper Reimer fra EFFEKT Arkitekter.

 

Hvornår og hvor: På Østersøen hele onsdagen og hele søndagen, mens vi reflekterer over, hvordan vi alle har bidraget til at udrydde al torsk der.

 

Læs mere om Mira: Skonnerten Mira 1898

a:gain i Den Grønne Sofa Podcast

De gode mennesker hos Niras, anført af Mia Heide, ph.d. inden for bæredygtighed i det byggede miljø, og VP hos Niras, Jens Priergaard, har drevet podcasten siden maj 2023 og med adskillige episoder af meget høj kvalitet om videndeling, der også tager til Folkemødet. Vi er glade for at kunne dele, at de vil gå ombord på skibet og lave en podcast med vores Christian Wittrup.

 

Hvor og hvornår: På skibet Mira uden for havnen i Allinge, torsdag den 13. juni fra kl. 09:00 – 11:00.

 

Læs mere om dette podcast: Podcast – “Den Grønne Sofa” en NIRAS-podcast.