Bella the Brewery

Bella the Brewery

Bella the Brewery

Project title

Bella the Brewery

Year finished

2023

Location

Ørestaden, København

Kunde

BC Hospitality Group A/S

Arkitekt

BC Hospitality Group A/S og a:gain

Description

Hos a:gain upcycler vi Carlsberg DraughtMaster fustager til forskellige produkter inden for byggebranchen og omdanner dem til akustisk vægbeklædning. Carlsberg er også leverandør af øl og alkoholfrie drikkevarer til Bella Group i Ørestad, København, som er en af Danmarks førende virksomheder inden for hotel-, konference-, event- og hospitality-branchen. Vi har til et specifikt mødelokale, kaldet The Brewery, med a:gain x Wehlers RUM stole af upcycled Carlsberg DraughtMaster fustager. Et specialfremstillet konferencebord lavet af upcycled Carlsberg DraughtMaster fustager. a:gain Flarø akustisk vægbeklædning lavet af upcycled tekstiler og med trælameller lavet af Bella Groups eget nedrivningstræ, som vi har reddet i samarbejde med Søndergaard Nedrivning. Slutteligt er  det upcycled gulv, Funderø, produceret af a:gain i samarbejde med Junckers. Rummet inspirerer mange nationale og internationale gæster og viser, hvordan design og cirkulær økonomi kan gå hånd i hånd.

1.131

Estimeret antal kg af samlet sparet affald.

2.033

Estimeret antal kg CO2e besparelser

Products

Flarø
Akustikpanel i fuld væghøjde

Flarø Douglas er et akustiskpanel i fuld væghøjde til indendørs lydabsobering. Lavet af kasserede materialer fra almindelig produktion.

Funderø
Upcycled Parketgulv af eg og ask

Funderø Classic Danish er en blanding af ask og eg, hvilket giver det et rigt, klassisk udseende, der ville passe fint til ethvert mødelokale. Funderø er upcycled fra reststykker, der stammer fra JUNCKERS’ gulvproduktion.

close up on parquet Flooring

Fusø
DraughtMaster Bordplade

Fusø bordplader produceres af 100% industriaffald fra Carlsbergs engangsfustager til DraughtMaster. Vi upcycler fustagerne til en massiv plade.

industrial waste table