C.F. Møllers Have

C.F. Møllers Have

C.F. Møllers Have

Projekttitel

C.F. Møllers Have

Opført

2023

Placering

København, Danmark

Kunde

Skanska Danmark A/S

Bygherre

Skanska Danmark A/S

Arkitekt

SWECO

Entreprenør

Nordstern

Underentreprenør

NCP Tømrer

Beskrivelse

C.F. Møllers Have er et miljøvenligt boligprojekt der benytter vores termo-træfacadebeklædning, der dækker ca. 12.000 m² fordelt på 8 etager. Bygningen består af 156 lejligheder og en offentlig parkeringskælder fordelt på 2 niveauer. Lejlighederne varierer fra 1-4 værelser og er velegnede til enkeltpersoner, unge par og seniorer. Dette miljøvenlige boligbyggeri gør brug af upcycled og mindre klimabelastende byggematerialer, såsom a:gain's Bronsø Termo-træfacadebeklædning og Funderø gulve. De upcycled materialer understreger C.F Møllers Haves engagement i at skabe et grønnere boligmiljø for dens beboere.

20.738

Estimeret antal kg af samlet sparet affald

37.555

Estimeret antal kg CO2e

Produkter

Bronsø
Træfacadebeklædning af termotræ inkl. brandsikring

Termisk behandlet træbeklædning som Bronsø er genanvendt fra affaldsmateriale fra en almindelig produktion af trævarer. Træet bliver afskrevet på grund af knaster, revner og andre naturlige træk ved træet, som ikke påvirker holdbarheden.

Bronso wood

Funderø
Classic Danish

Funderø er upcycled fra afskæringer, som oprindeligt stammer fra JUNCKERs gulvproduktion.

eco-friendly Funderø classic Danish mix flooring used in C.F Møller's Have - all from biobased products også biobaserede produkter

Tystø
Skillevæg

Tystø er et opdelingssystem lavet af upcycled glaselementer, som i deres første levetid har været brugt som facade- eller tagvinduer.

upcycled window section made from reclaimed glass