Østerfælled Torv

Østerfælled Torv

Østerfælled Torv

Projekttitel

Østerfælled Torv

Opført

2023

Placering

Østerfælled Torv, København

Kunde

Capital Investment

Entreprenør

Trio Gulve

Beskrivelse

På Østerfælled Torv i København har ejendoms- og kapitalforvalteren, Capital Investment, gennemført en transformation af 2. etage på en 500 m2 erhvervslejemål til kontorbrug og har derfor benyttet vores Hjælmø, murværksgulve og Tystø skillevægge.
Capital Investment blev anbefalet at indlede en dialog med a:gain, og der blev etableret en meget god proces mellem de to virksomheder. For det første besøgte en lille delegation på 4 personer a:gain kontoret. For det andet besøgte en lille delegation to a:gain projektreferencer, der viste Hjælmø klodsegulv og Tystø skillevægge. For det tredje blev specifikke tegninger for Østerfælled Torv inspiceret, og vi hjalp med at skrive teksten til tilbuddet på projektet, som entreprenørerne skulle byde på. Endelig, i dialog med gulventreprenøren, TRIO Gulve, blev det upcycled gulv leveret og installeret. TRIO Gulve udførte et smukt stykke arbejde, og resultaterne er imponerende.

5.500

Estimeret antal kg affald besparet

7.705

Estimeret antal kg CO2e-besparelser

Produkter

Hjælmø
Klodsegulv

Hjælmø klodsegulv er upcycled fra reststykker og udklip, der er akkumuleret under produktionen af fyrretræslameller og vinduesrammer. Træet sorteres fra på grund af knaster, som ikke har betydning for holdbarheden og styrken, når det bruges som murværksgulv.

Sustainble products into flooring som er klodsegulv