Marmorvej 2

Marmorvej 2

Marmorvej 2

Project title

Marmorvej 2

Year finished

2022

Location

Danmark

Kunde

PensionDenmark

Arkitekt

PLH Architects

Entreprenør

NCC Danmark A/S

Underentreprenør

Maretti Trægulve

Ingeniør

Rambøll

Description

I Nordhavn, skaber PensionDanmark et DGNB Gold-certificeret kontorbyggeri med vores eg/aske-gulvbelægning, Funderø. Hovedentreprenøren, NCC, og arkitekten, PLH Arkitekter, kontaktede a:gain som opfølgning på møder og dialog mellem a:gain og PensionDanmark. I en god dialog mellem virksomhederne blev det besluttet at købe og installere 950 m2 Funderø eg/aske-gulvbelægning og at købe 500 m2 a:gain Dybø akustikpaneler. Disse mindre klimabelastende materialer er en yderligere funktion af projektets bæredygtighedsindsats. Funderø Eg & Aske er et produkt fra a:gain, hvor virksomheden fokuserer på upcycling af gulve.

14.809

Estimerede antal kg affald besparet

27.483

Estimeret antal kg CO2e-besparelser

Products

Funderø
Upcycled parketgulv af eg og ask

Funderø Classic Danish er en blanding af ask og eg, hvilket giver det et rigt, klassisk udseende, der ville passe fint til ethvert mødelokale. Funderø er upcycled fra reststykker, der stammer fra Junckers’ gulvproduktion.

Funderø Classic Danish a:gain junckers flooring. This is floor that has went through upcycling

Dybø
Upcycled PET-akustikmåtter

Dybø PET filt er produceret af brugte plastflasker indsamlet i Europa. Det består af 75% upcycled PET akusitkmåtter, og der er intet affald i produktionen, da alle reststykker upcycles og føres tilbage til produktionen.

Recycled PET Acoustic Batts used for roofing